zaterdag 19 oktober 2013

Aeg laheb ruttu....

Nadalad  justkui  lendavad mooda,
Aga moodunud nadalal nagu eriti palju me ei teinudki.
Marcel kais paar korda lauatennist mangimas, ning Marceli ema kais  pulmapiltidest  seda yhte valimas mille ta endale pildi raami tahab panna.Tana hommikul kais Marcel lapse toa mooblil jarel, ja nuud on meil hetkel elutuba mooblitykke tais:).

Pildi peal  tuba yhes tykis.
 

Peale lounal  kaisime vee IKEA's  ja ostsime laminaat parketti vaikesesse tuppa ( Marcel tahab tingimata uut poranda katet sinna tuppa, minu poolest oleks  vana  parkett ka veel sobinud, aga kui ta  tahab massata sellega siis ega ma  teda keelama ei hakka.
See  ongi selle nadala suurimaks uudiseks ( ehk siis et on   veidi vahem kiire aeg olnud kui  siiamaani)
Jargmine nadal toatab tulla  veidi kiiremat sorti, eriti kuna yks kolleeg on puhkusel ja teine laheb sydameopratsioonile.
Esmaspaeva ohtul tuleb  akende mees veel korra aknaid yle mootma.  Teisipaeval laheme yhte kena box'i vaatama Utrechti lahedal.
Neile kes sellist  sona ainult inglise keeles teavad, siis tegemist on sellise voodi sarnase neljakandilise voredega ymbritsetud puidust  moobiesemega,   mis tavaliselt  pannakse elutuppa  ja kuhu  saab lapse turvaliselt panna kas lamama  (esimesed paar kuud) voi istuma/ mangima  kui ta vanem on (ja siis yhtlasi  alandades pohja korgust). Neid on ka igasuguseid ja igas  hinna klassis, meie  leidsime yhe kasutatud aga suhteliselt heas korras oleva.  Ja  kui see meeldib siis votame kohe kaasa.

Foto  'box' ist mida me Utrechti laheme vaatama
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten