maandag 16 juni 2014

Veerand Uhene :)

Markamatult  on moodunud juba kolm kuud Lucase synnist:).
Viimase kuu jooksul oleme  hakanud ka oma 'suure too' vilju nautima st
Lucas areneb  nii kiiresti, viimasel nadalal on hakatud haalega naerma kui me talle lolle nagusid teeme,  tegelusteki loomadega jutustatakse ka juba pikad jutud maha, ning  nii kae kui jalgadega antakse korisevatele, krobisevatele asjadele paris teadlikke mykse et neid liikuma panna ning haalt lasta tekitada.
Marli mahe laheb nyyd kuumadel paevadel kaiku kaisuloomana, sellest hoitakse kyll kramplikult kinni kyll silitatakse teda ornalt ning natsutatakse  ka igal voimalusel.
Koik uued asjad hakkavad vaikselt esmajarjekorras suhu liikuma,  hetkel manguasjadest pakuvad huvi just rohkem korisevad ja  krabisevad  asjad.
Kohuli hoitaks ka juba pead paris hasti, aga mitte  pikalt. vaikselt harjutatakse ka ymber pooramist, hetkel joutakse  oma joududega tapselt poole peale- st yhele kyljele ja siis  leitakse et hetkeks sellest taitsa piisab,  et siis paari  minuti parast uuesti proovida.
Jalgadega trambitakse paris kovasti,  aga kasi hoitakse monikord nii taiskasvanuliku moega  kohu peal koos, nagu oleksime meie neid kokku sattinud.
Oouni on Lucas enamasti lausa seitse tundi pikk, aga kuna see tavaliselt algab kuskil kaheksa paiku ja kestab kuni  nelja- poole viieni siis  vanemate oouni jaab paraku veel veidi lyhikeseks. Onneks peale kohu tais  soomist ollakse nous veel paar tunnikest magama, aga   minul veel kahjukks paris  valjapuhand tunnet hommikul ei ole.
Gaasivalusid me praktiliselt kogenud ei ole (ptyi-ptyi-tyi),  ja magama jaadakse (hetkel veel enne hammaste tulekut) suhteliselt protestita nii paeval kui ka ohtul.
Neljapaeval laheme kaaluma- ja mootma, siis saab strateegilisi andmeid taiendada.

Lucas chillib minu uues  vorkkiigus ( olgu oeldud et siiamaani  seda valjas pole veel saanud jargi katsetada)

Tegelustekil vaadatakse tott oma lemmik-koristiga: ahv kolme rongaga
 

Hetk meie synnituseks ettevalmistumise kursuse viimasest ohtust

Kuus uut ilmakodanikku, kes  eelmisel korral samas seltskonnas pildile jaades olid veel emmede kohus- 2 poissi 4 tydrukut

Sellist pilti hetkel enam nii tihti ei  nae, nyyd tehakse koik ilu ja muud uned omas toas omas voodis, mitte elutoas.


Marcel naitab keelt- Lucas naitab keelt vastu.
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten