vrijdag 1 juni 2012

Juunikuu maasikamaitseline algus :)













Nadal on vaaaga kiire olnud, kui pooled kolleegid on puhkusel ja kaupu tuleb sisse rohkem kui tavaliselt siis pole ime kui reede ohtuks oled omadega paris kapsas :). Lisa vorrandisse veel esmaspaevane riigipyha ning selle tottu veelgi kiiremad ylejaanud neli nadalapaeva ning saate paris hea ettekujutuse kui vaga me kahe vaba paeva yle roomustame.
Ning seda enam roomustasin aiast leitud yllatuse yle.
Kuigi temperatuur on in siinmail jallegi tagasi Hollandi suviseks kesmiseks langenud (loe: +16/+18 kraadi ja pilvine ja aeg ajalt sajab isegi vihma) ei takista see meie pool-vilja-aial vagagi tublit tood tegemast.
Ning see raske too kannab vilju :) tana aias ringi kondides leidsin kaks esimest punast maasikat!!
Ja oi kui magusalt need maitsesid, kordi paremad poes myydavatest!
Nyyd jaab ainult oodata millal metmaasikad;mustikad; kollased ja lillad vaarikad; punased sostrad; ja tikrid ning herned vilju kandma hakkavad.
Kiivi puudelt eriti palju ei julge oodata, kuna meie kliima on vaga mitte-kiivisobralik, ning kuna need sai alles kuu aega tagasi istutatud.
Lisan paar pilti meie aiast ka.
Aia kivid on varskelt oranziks varvitud, ja mitte silmas pidades Hollandi Oranzi hullust koikide spordivoistluste aga eriti EK ja MK ajal, vaid lihtsalt kuna see varv kontrasteerub kuige paremini koigi rohelisega mis siia vaikesesse linna-paradiisi onistutatud :).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten