zondag 24 juni 2012

Nadala lyhiuudiseid...

1. Meie aia herned on juba soomisk6lbulikud :)
2. Esimesed killersaased on avastatud Dordrechtis- kolm saasespunni minu polve6ndlas, onneks hetkel sellega see killer-saaskede rynnak piirneb.
3. Killer-loomadest raakides, Mingion murdis maha yhe syytu konna kes meie aeda sattus, joudsime kahjuks liiga hilja jaole.....
4. Soldaat van Oranje muusikal oli yle ootuste hea. Kogu elamuse peale oldi moeldud, alates ukse peal tervitavast sojavaelase mundris olevast uksehoidjast, lopetades WC-ga, mille eesruum oli oli kujundantud 1940ndate stiilis moobliga, seina aares olid diivanid ja tugitoolid, ning kolm ust Daamide tualetti (iga ukse taga veel omakorda umbes 6 wc-d).
Muusikal ise oli vagagi kaasakiskuv ja poorlev lava oli elamus omaette.
Ning kui aegajalt soidavad lava eest mooda veel paar mootorratast (kuulus asja juurde), ning viimases steenis kasutatakse veel elusuuruses II maailmasoja aegset lennukit, mis seisab valjas, aga angaari uksed on lahti, ning publikust umbes 20 m kaugusel, on see ikka vagagi muljetavaladav.
Muide selle lennukiga oli veel yks mainimist vaariv seik- nimelt leiti esimene lennuk yhest Hollandi lennumuuseumist, ning nemad olid nous selle lennuki muusikalile valja rentima.
Kahjuks ei oldud lennuki transportimisel kiirteede ylesoitude korgus oigesti arvstatud ning umbes 10 kilomeetrit enne sihtkohta joudmist soidab lennukit transportinud auto lennuki laega vastu kiirteesilda . Lennuk on 'total loss' ning restaureemine ei ole enam motekas.
See lennuk on naitamiseks valja pandud muusikali-angaari ette.
Onneks leiti kuskilt Prantsusmaalt veel yks sarnane lennuk, mis tuli kyll yle varvida, aga muusikalis ajab asja ara :).
5. Ilm on siin tyypiline Hollandi suve ilm- eile oli kuiv ja paikeseline (+18 kraadi) tana sajab nagu oavarrest ja on tyki maad kylmem.
OOTAME SUVE :)!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten